Søk
Fiskebåt- og offshore-megler med spesialitet i Nordområdene.
Anerkjent og godkjent – erfaring siden 1971Pressentasjon av OSO-Maritim

OSO Maritim AS er et av Nord Norges eldste skipsmegler firma, etablert av Odd Sigvald Olsen i 1971. Med sin kunnskap og sitt kontaktnett i flere bedrifters tjeneste, innen både bedriftsledelse, økonomisk rådgiving og fra flere større styreverv, samt sin utdannelse som Dispasjør og Sjøkaptein med handel – og sjørett som sitt spesial område, var stiftelsen av et Skipsmeglerfirma en naturlig videreføring og etablering. Familien Olsen startet imidlertid med handel av fisk året 1880, med eget fartøy og mannskap. Odd Sigvald drev og ledet firmaet fram til hans sønn Johan S. Olsen overtok den daglige driften i 1991.

Johan har utdannelse som maskinsjef/maritim ingeniør med tillegg og spesialkompetanse innenfor transportøkonomi, og med særlig ansvar for firmaets virksomhet innen fiskebåt- og offshoremegling, samt sjørett og sjøforsikring.

Etter at Johan overtok ledelsen, fortsatte Odd Sigvald som medarbeider i firmaet fram til sin bortgang i Febr. 2017.

Med et team sittende på kompetanse innen skipsmegling, skipsteknisk drift, språk og kultur, samt vårt samarbeid med de fremste advokatfirmaer innenfor sjørett og sjøforsikring i Norge er vi sikre på å kunne bistå deg med relevante spørsmål og tjenester.

OSO Maritim AS, er av Norsk Sjømatråd, godkjent eksportør av fisk og fiskeprodukter. Heri ligger megling av fisk fra fartøy til landanlegg hvor vi kan være en nær samarbeidspartner mellom kjøper og selger, både nasjonalt og internasjonalt.

 

Vår styrke: Ligger strategisk til geografisk samt at vi innehar store kunnskaper angående nordområdene, norsk og russisk side.
Vårt mål: Fortsatt være det ledende selskapet i Nord Norge innen skipsmegling samt være en kunnskapspark for det maritime miljø.
Vårt løfte: Alltid jobbe seriøst og målrettet overfor rederiene – samt være resultatorientert på pris.
Vårt ønske: Være godkjent megler for dere også.