Søk
Fiskebåt- og offshore-megler med spesialitet i Nordområdene.
Anerkjent og godkjent – erfaring siden 1971

Menneskene i OSO Maritim AS
 

Johan S. Olsen CEO / Skipsmegler
E-mail: johan@oso-maritim.no
Tlf: +47 918 54 721

OSO ledes og eies av Johan S. Olsen som har 25 års erfaring som skipsmegler. Han er utdannet maskinsjef/maritim ingeniør og transportøkonom. Johan har særlig ansvar for OSOs virksomhet innen fiskebåtmegling. Han er også tungt involvert i vårt offshoresegment. Johan utfører meglerbistand ved kjøp og salg av fiskebåter samt nybygg. Videre også kommersiell finansieringsbistand, selskapsdannelser, ervervstillatelser, kjøpekontrakter, sjørett og sjøforsikring. 


Bengt Høyning / Technical and Safety Manager
E-mail:bengt@oso-maritim.no
Tlf: +47 482 55 662

 

Bred og variert yrkesbakgrunn, samt høyere teknisk utdannelse. Lang ledererfaring fra stillinger i det private næringsliv. God kunnskap og kompetanse innenfor både drift/vedlikehold og system sertifisering av fartøyer. Total 11 år som sertifisert skips inspektør(Marine Surveyor) og system revisor(Auditor) med hovedvekt på ISM/ISPS/MLC, samt ISO, i klasseselskapet Bureau Veritas. Driftsingeniør og Daglig leder i ca. 16 år ved skipsverft og mekanisk virksomhet. 5 år som Teknisk sjef/inspektør i rederi/management selskap. Mer en 6 år i utenriksfart i stilling som reperatør og maskinist ombord i forskjellige type fartøy.

Utdannelse fra Maritim Høgskole, Teknisk Fagskole og Maskinistskole. Kontinuerlige oppdateringer og kurs, relevant for de respektive stillinger, gjennomført gjennom årene. Gjennomført og bestått både ISO 9000 og ISO 14001 kurs.

Ansatt fra 1 Januar 2017 som "Teknisk og Sikkerhets leder" (Technical and Safety Manager) i OSO Maritime.
 

Liudmila Spitcyna Skipsmegler
E-mail: liudmila@oso-maritim.no
Tlf: +47 410 05 550

Liudmila kommer fra Arkhangelsk, Russland. Med universitetsutdanning fordelt på språk, revisjon, regnskap og Master of B.A og 12 års økonomisk erfaring fra et av de største rederiene i NV - Russland er hun solid rustet til å ta fatt på nye og spennende oppgaver. Her hos oss vil hennes arbeidsoppgaver hovedsakelig være rettet mot det russiske olje - offshoremarkedet, fiskemarkedet med kunder fra både inn og utland. Vi er glad for å ha henne som en del av vårt team.


Merknad

Ved siden av å være Achilles / Sellihca – godkjent, er OSO-Maritim AS også godkjent som medlem av Norsk Skipsmeglerforbund.